Aranđelovac-centar, kuća sa lokalom, po+pr+1+ptk, 250m2, uknjižena

Šifra nekretnine : 1283

Prodaja 105.000 € - Kuća
87 m21.88 ari5.0 Sobekaljeva peć Visoko prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: centar Ulica: Zanatlijska stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1978 

Stambeno-poslovni objekat u centru Aranđelovca!

U neposrednoj blizini samog centra ovog prelepog šumadijskog gradića u podnožju Bukulje, nedaleko od parka Bukovička Banja, nalazi se ova kuća sazidana na čvrstim temeljima predratne vile sa vinskim podrumom i lokalom sa izlogom prema ulici.

Kuća je samostalna uknjižena na sadašnjeg vlasnika, u osnovi 87m2 na parceli od 188m2. Sastoji se od podruma, prizemlja, sprata i potkrovlja. Stambena površina sa lokalom je 200m2. Lokal je sa ulične strane sa izlogom i mokrim čvorom. Na visokom prizemlju je jedna stambena jedinica u funkciji 2.0 stana. Na prvom spratu je druga stambena jedinica u funkciji 3.0 stana sa 4 terase. Potkrovlje sa 2 terase je u sivoj fazi.
Kuća je delom renovirana, zahteva izvesna ulaganja. Pogodna za udoban život višečlane porodice kao i funkciju stambeno-poslovnog objekta obzirom da se nalazi na dobroj lokaciji u prometnoj ulici sa više poslovno-stambenih objekata.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Podrum, Terasa, Tavan, Dvorište, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Čvrsta goriva, Struja
  • INFRASTRUKTURA:Kanalizacija
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Kablovska TV, Telefon
Nekretnina na mapi

AgentVera Alorić

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Aranđelovac, Đajino brdo, uknjižena kuća pr+1+ptk sa placem 4.34 ara

5.0 | 102m2 | 4ari | 84.000 €
Samostalna kuća na uređenom, ograđenom placu na uzvišenju iznad starog dela grada Aranđelovaca, u bizini škole, crkve, gradskog stadiona. Kuća je građena 1980.godine od kvalitetnog materijala sa jakim temeljima. U prizemlju je garaža i manji stančić od 20-ak m2 sa kuhinjom i kupatilom. Na 1.spratu je komforan 4.0 stan sa dve terase. Potkrovlje je funkciji jednog prostora, može se organizovati prema potrebi i u dve stambene jedinice. Prvi sprat kuće je useljiv bez neophodnih ulaganja. Kuća je uknjižena u osnovi građevinske površine 102 m2. Korisna površina kuće je oko 200m2. Prednost imaju kupci sa lićnim sredstvima-keš. Kuća je odmah useljiva. Grejanje je na gasni kotao koji je nov i radijatori su razvedeni u celom stanu. Podovi od kvalitetne keramike i hrastovog parketa. Plac je ravan, uređen, ograđen, sa travnatim površinama i sa zasađenim voćkama. Kuća je u mirnom kraju sa dosta zelenila. Agencijska provizija 2% od ugovorene kupoprodajne cene.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Aranđelovac, Cara Uroša, kuća sa 4 etaže, pr+2+ptk, sama na placu

6.0 | 107m2 | 5ari | 200.000 €
Ukoliko želite udoban život van velegradske gužve u prelepom okruženju ova samostalna višespratna kuća na izuzetnoj lokaciji je pravi izbor za Vas !!! Kuća se nalazi u prelepoj Šumadiji, u Aranđelovcu, gradu podno Bukulje i Venčaca na oko 260m nadmorske visine, kulturno-istorijskom centru, poznatom letovalištu, sa svojim istorijskim Orašcom, a osim ovih geografskih lepota i istorijskog značaja, gradu poznatom i po vrlo razvijenim turističkim sadržajima i atrakcijama. Aranđelovac je smešten u centralnoj Srbiji, na samo 76 kilometara od Beograda, dobro je povezan sa ostalim gradovima Srbije. Kraj njega prolazi autoput E-75, pa je do ovog grada lako doći. Od Beograda put traje oko sat vremena. Udaljenost Aranđelovca od Kragujevca je 55 km, od Mladenovca oko 22 km, Topole 14 km i Lazarevca oko 33 km. Ovakav položaj grada omogućava povezanost sa administrativnim, privrednim i turističkim centrima i reperima. Aranđelovac je najpoznatiji po svojoj blagotvornoj bukovičkoj kiseloj vodi, čije je povoljno dejstvo na organizam poznato i proslavljano od davnina. Mogućnosti koje ova lekovita voda pruža iskorišćene su u specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Bukovička banja, u kojoj se danas primenjuju najsavremenije terapijske metode. Okružena je velelepnim Bukovičkim parkom. Božanstvena priroda Aranđelovca i njegove okoline nudi zanimljive aktivnosti ljubiteljima prirode. Ukoliko čeznete o bekstvu iz grada, Risovačka pećina, planina Bukulja, jezero Garaši i pešačke staze u Bukovičkom parku idealna su mesta za vas. Ova kuća, smeštena na uzvišenju iznad glavne saobraćajnice, u lepom okruženju sa prelepim pogledom, izgrađena je od izuzetno kvalitetnog materijala 80-ih godina kada su uslovi za gradnju bili znatno strožiji. Takođe je urađena i izolacija spoljnih zidova demit fasadom. Izgrađena je na lepo uređenoj ograđenoj parceli od 530m2 na kojoj možete uživati u hladovini razih zasađenih voćki. Takođe ima dovoljno mesta i za postavljanje bazena. Kuća je uknjižena u osnovi na 107m2. Ima četiri etaže: pr+2+ptk. Na 1. i 2. spratu su dve uređene stambene jedinice, dva komforna 3.0 stana sa po dve terase. U prizemlju, koje je u grubim radovima, smeštena je kotlarnica i ostava a planirana je još jedna stambena jedinica. Potkrovlje je takođe u grubim radovima i tu je planiran stambeni prostor. Poseban je ulaz na svaku etažu sa glavnog stepeništa kuće. Grejanje je etažno sa kotlom na čvrsto gorivo ili na gas. Kuća je dobro izolovana i nema vlage. Može biti odmah useljiva a prodaje se po potrebi sa kompletnim nameštajem. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja je 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata kompletnu uslugu praćenja klijenta u postupku kupoprodaje kao i advokatske usluge.
Detaljnije