Palilula centar, pored Central Gardena, 4.0, 105m2, cg, uknjižen

Šifra nekretnine : 1409

Prodaja 360.000 € - Stan
105.00 m24.0 SobeCG VII/VIII  Štampaj
Lokacija: Palilulska pijaca+ Ulica: Kneza Danila+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2003 

Komforan četvorosoban svetao stan, trostrano orjentisan, sa dve terase, pogledom na bDunav i krovove grada. Stan se nalazi u zgradi novije gradnje, pored Central Gardena, u neposrednoj blizini Doma zdravlja, Palilulske pijace, SRC i parka Tašmajdan. U okruženju je nekoliko osnovnih škola, vrtića, tehnički fakulteti, pravni fakultet, kao i svi sadržaji potrebni za udoban život jedne porodice.
Grejanje u stanu je cg, sve sobe su sa klima uređajima, spoljna pvc stolarija sa roletnama i komarnicima, blindirana ulazna vrata. Ima dva komforna kupatila, ugrađen garderobni plakar, garderobnu prostoriju, komfornu dnevnu sobu sa trpezarijom i izlazom na terasu, izdvojenu kuhinju sa ostavom i izlazom na drugu terasu.
Stan ima i pripadajuću podrumsku prostoriju.

Postoji mogućnost kupovine i zatvorenog garažnog mesta u garaži zgrade za koje se posebno ugovara kupoprodajna cena.

Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon
Nekretnina na mapi

Agent: Vera Alorić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 28

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Palilula centar, Đušina, 1.5, 49m2, lođa, uknjižen

1.5 | 49m2 | 176.400 €
Retko u ponudi ! Na odličnoj lokaciji, u mirnoj ulici, neposredno pored Rudarsko-geološkog fakulteta a u blizini SC Tašmajdan, Palilulske pijace, Botaničke bašte i na par minuta hoda do centra grada u ponudi je ovaj stan sa lepom terasom-lođom i izdvojenom spavaćom sobom. Stan je svetao, ušuškan između ostalih stanova. Nalazi se u zgradi kvalitetne novije gradnje, sa dva lifta i pripadajućim podrumom. Stan je pogodan za izdavanje zbog blizine fakulteta, kao i za poslovno-kancelarijski prostor. Odmah je useljiv. Uknjižen je na sadašnjeg vlasnika. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje nepokretnosti.
Detaljnije