Braće Jerković, 3.0, 60m2+8m2 lođa

Šifra nekretnine : 1413

Prodaja 145.000 € - Stan
68.00 m23.0 Sobenorveški radijatori Prizemlje/IV  Štampaj
Lokacija: Braće Jerković+ Ulica: Braće Jerković+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Komforan, svetao, trosoban stan, kompletno renoviran sa prostranom zastakljenom lođom. Stan se nalazi u prizemlju zgrade kvalitetne starije gradnje, dobro izolovan sa spoljnim zidovima debljine 38cm, spoljnom pvc stolarijom i lođom zastakljenom alu stolarijom. Orjentisan je suprotno od ulice, osunčan, sa pogledoom na prostranu zelenu površinu. Pored ostave u sklopu stana poseduje i pripadajuću podrumsku prostoriju. Grejanje u stanu je sa peći-kamin na čvrsto gorivo, sa norveškim radijatorima i klimom. Mesečni troškovi infostana u stanu su niski. Stan se prodaje polunamešten sa ugradnom kuhinjom i ugradnim plakarom u spavaćoj sobi i plakarom na terasi.
Stan je uknjižen na sadašnje vlasnike na 60m2 grejne površine sa lođom od 8m2 koja nije u uknjiženoj kvadraturi.
Agencijska provizija je u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije i obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje nepokretnosti.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Podrum, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Renovirano,
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija, Alu stolarija
  • PONUDA:Snižena cena
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon,
Nekretnina na mapi

Agent: Vera Alorić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 35

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Pančevo-centar, 3.0, 65m2, duplex, uknjižen

3.0 | 65m2 | 82.000 €
U centralnom delu uređenog naselja koje se ubrzanim tempom gradi a koje je na samo 15 minuta vožnje udaljeno od Beograda, u potkrovlju zgrade novije gradnje, u ponudi je ovaj dupleks stan. Zgrada je uredno održavana sa interfonom, video nadzorom, liftom. Ima svoj parking u dvorištu sa pripadajućim parking mestom za svaki stan. Prilaz parkingu obezbeđen je ulaznom kapijom koja se zaključava. Stan ima i pripadajuću ostavu u koju se ulazi iz dvorišta zgrade, tj. sa parkinga. Stan u donjem nivou ima ulazni hodnik, kupatilo, kuhinju sa šankom, ostavu, prostranu trpezariju koja može biti i u funkciji dnevne sobe, dnevnu sobu, spavaću sobu i terasu. Gornji nivo ima jednu sobu sa velikim garderobnim ormarom i kupatilo. Prozori u gornjem nivou su kvalitetni krovni Velux. Stolarija u donjem nivou je alu sa roletnama, podovi od kvalitetnog hrastovog parketa i kvalitetne keramike, ulazna sigurnosna vrata. Stan je bez ulaganja sem higijenskog krečenja. Uknjižen je na 65m2 redukovane površine zbog kosina u gornjrm nivou, ukupne podne površine ima 72m2. Moguća je i zamenna za manji stan u Pančevu. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata advokatske usluge i kompletnu uslugu praćenja klijenta u postupku kupovine ove nekretnine.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Mladenovac - centar, Kralja Aleksandra Obrenovića, 2.0, 64.31m2, terasa

2.0 | 64.31m2 | 58.000 €
U najužem centru Mladenovca, u urednoj zgradi izuzetno kvalitetne stare gradnje, u ponudi je ovaj komforan dvosoban stan sa izdvojenom kuhinjom i trpezarijom, sa izlazom na lođu koja se proteže celom dužinom stana, sa ostavom i prostranim kupatilom sa prirodnom ventilacijom. Stan ima i pripadajući podrum. Dvostrano je orjentisan, većim delom prema dvorištu. U sobi prema ulici je postavljena spoljna pvc stolarija tako da je umanjena buka koja dolazi od saobraćaja. Stan je uredan, deliom renoviran, (u toku je kompletno renoviranje kupatila), visina plafona je 275cm što mu daje dodatni komfor. Spoljni zidovi su debeli pa se stan zimi lako zagreje a leti je prijatno i bez klime. Nalazi se na 1.spratu pa je pogodan i za starije osobe. Stan je uknjižen na sadašnjeg vlasnika. Mladenovac je izuzetno dobro povezan gradskim linijama sa Beogradom, pogodan je za život u mirnijem okruženju, van velegradske gužve i zagađenog vazduha. Ovo naselje se nalazi 50 kilometara južno od centra Beograda i na pola sata vožnje. Mladenovac i njegova okolina su bogati prirodnim lepotama, banjama i mnogobrojnim izvorima pitke, ali i mineralnih voda. Gostoprimljivo mesto, ljubazni domaćini, dobra hrana, zdravo okruženje, samo su deo pozitivnih razloga zbog kojih trebate doneti odluku da kupovinom ovog stana započnete život u ovoj lepoj šumadijskoj varošici. Agencijska provizija je 2% od ugovorene kupoprodajne cene.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Mladenovac, Vuka Karadžića, 3.0, 81m2, uknjižen

3.0 | 81m2 | 56.000 €
Komforan, trosoban stan sa prostranim dnevnim boravkom i trpezarijskim prostorom koji ima izlaz na natkrivenu lođu, sa izdvojenom kuhinjom koja takođe ima izlaz na drugu natkrivenu terasu. Stan je svetao, orijentisan jugoistočno na dve strane. Nalazi se u naselju 25. Maj u urednoj zgradi okruženoj zelenilom. Nalazi se u potkrovlju visine 4.sprata. Zgrada nema lift ali stepenište nije naporno. Krovni pokrivač iznad stana je nov. Krovni prozori u stanu su takođe novi. Od prostorija ima: dve spavaće sobe, kupatilo sa wc-om, zaseban wc, predsoblje, trpezariju, dnevnu sobu, hodnik, kuhinju i pripadajući podrum. Stan je uknjižen na sadašnje vlasnike na 81m2. Kroz naselje idu dve autobuske gradske linije koje idu kroz više delova grada kao i do Selters banje. U krugu naselja je odličan sadržaj koji je neophodan za svakodnevni život: marketi, pekare, vrtići, dečije igralište, košarkaški teren, bolnica, apoteke, sportski centar, srednja tehnička škola, gimnazija, ugostiteljski objekti. Mladenovac je izuzetno dobro povezan gradskim linijama sa Beogradom, pogodan je za život u mirnijem okruženju, van velegradske gužve i zagađenog vazduha. Mladenovac se nalazi 50 kilometara južno od centra Beograda i na pola sata vožnje od centra nailazite na mir i tišinu. Mladenovac i njegova okolina su bogati prirodnim lepotama, banjama i mnogobrojnim izvorima pitke, ali i mineralnih voda. Gostoprimljivo mesto, ljubazni domaćini, dobra hrana, zdravo okruženje, samo su deo pozitivnih razloga zbog kojih trebate doneti odluku da kupovinom ovog stana započnete život u ovoj lepoj šumadijskoj varošici. Agencijska provizija 2% od ugovorene cene, obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenta u postupku kupoprodaje ove nekretnine.
Detaljnije