Aranđelovac, Banja, vikendica 80m2 (npr+vpr+ptk), 2terase, pom.objekat 15m2

Šifra nekretnine : 1425

Prodaja 65.000 € - Vikendica
80.00 m27.35 ari3.0 SobeEG Visoko prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Banja+ Ulica: Zmaj Jovina+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1992 

Prelepa vikendica u pitomoj Šumadiji, u vikend naselju Banja na putu od Aranđelovca prema Topoli, udaljena par stotina metara od glavnog puta. Do vikendice vodi takođe asvaltni put malo lošijeg kvaliteta. Nalazi se na uzvišenju, utopljena u zelenilo visokog rastinja, borova, lipe, oraha i raznovrsnog voća i cveća. Prijatno mirno okruženje, pristojan komšiluk, mini vikend naselje u kome su stanovnici pronašli svoj mir daleko od gradske gužve i zagađenja.
Kuća je građena kvalitetno od čvrstog materijala i pokrivena crepom, održavana i dobro očuvana. Potkrovlje je izolovano, opšiveno lamperijom odličnog kvaliteta a iznad je jednim delom tavanski prostor. Prozori su drveni sa drvenim ešalonima. U sobama su podovi od parketa, kupatilo keramika a spoljno stepenište je obloženo kvalitetnim granitnim pločama.
Voda u kući je iz gradskog vodovoda i koristi se za piće.
Kuća ima tri etaže: nisko prizemlje(polusuteren) gde se nalazi letnja kuhinja sa ostavom, sve zajedno oko 20m2(može se koristiti i kao garaža); visoko prizemlje sa dve prostorije i kupatilom kao i prostranom pokrivenom terasom ispred ulaza ukupno oko 40m2; potkrovlje kome se prilazi spoljnim stepeništem ima jednu veliku sobu oko 20m2 koja se može podeliti na dve, toalet i lepu malu terasu ispred ulaza.
Na ograđenom i lepo uređenom placu nalazi se još jedan zidani pomoćni objekat od 15m2 korisne površine kao i prostorija za sušenje mesa.
Kuća i parcela su uknjiženi na sadašnjeg vlasnika. Kuća je uknjižena u osnovi na 41m2.
Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Tavan, Dvorište, Ostava, Pomoćni objekti
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • DOZVOLE:Građevinska dozvola, Upotrebna dozvola
  • ENERGENT:Čvrsta goriva, Struja
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Kablovska TV
Nekretnina na mapi

Agent: Vera Alorić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 39

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Vikendica-Prodaja

Aranđelovac, Bukulja, vikend kuća pr+ptk, 55m2+šupa na 4 ara placa

3.0 | 55m2 | 4ari | 60.000 €
Izuzetno lepa, kompletno renovirana vikendica na Bukulji, pored asfaltnog puta koji vodi prema Garaškom jezeru, na 5 km od centra Aranđelovca i parka Bukovička Banja. Nalazi se na nadmorskoj visini oko 500m utopljena u zelenilo šumovite Bukulje. Nalazi se na uređenom, ograđenom ravnom placu koji izlazi na dve ulice. Na placu je zasađeno više stabala voćaka, kao i raznog cveća i zelenila. Sa placa se pruža pogled na predivne zalaske sunca. Pešačkom stazom laganim hodom vodi put do vrha Bukulje sa čijeg vidikovca se prostire pogled na Aranđelovac i prelepu Šumadiju. Pogodna je za život i rad od kuće daleko od gradske gužve i zagađenog vazduha. Obezbeđena je video nadzorom, ima pristup internetu, priključena je na gradski vodovod ali ima i sopstveni rezervoar za vodu. Grejanje može biti sa peći na čvrsto gorivo a ima i norveške radijatore. Kuća je dobro izolovana i sa kvalitetnim krovnim pokrivačem. Spoljna pvc stolarija sa roletnama. Prostorije u prizemlju: ulazni trem, hodnik, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba i kupatilo. U potkrovlju do kojeg se dolazi spoljnim stepenicama je terasa i jedna velika soba od 20-ak m2 podne površine. Ispod stepeništa je manja podrumska prostorija. Kuća je uknjižena na 55m2 . Na placu je izgrađen i jedan pomoćni objekat koji služi za smeštaj ogreva i alata ali i kao letnja kuhinja. Kuća je kompletno renovirana, bez ulaganja i može biti odmash useljiva. Agencijska provizija 2% od ugovorene cene obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.
Detaljnije