Banatsko Novo Selo (Pančevo), kuća 142 m2, pom. objekti, plac 12,36 ari

Šifra nekretnine : 1370

Prodaja 60.000 € - Kuća
142.00 m212.40 ari3.0 SobePrizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Banatsko Novo Selo+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Porodična kuća 142m2 sa pomoćnim objektima na parceli 12 ari i 36m2 pravilnog pravougaonog oblika, gradsko građevinsko zemljište u centralnom delu uređenog naselja udaljeno oko 35 km od Beograda. Naselje Banatsko Novo Selo smešteno je u južnobanatskoj ravnici nedaleko od Deliblatske peščare na magistralnom putu Beograd-Vršac. Ima svoju osnovnu školu, zdravstvenu stanicu, dve pravoslavne crkve, apoteke, markete i ostalu infrastrukturu potrebnu za život. Stanovništvo je mešano rumunske i srpske nacionalnosti. Veći broj stanovnika ovog naselja radi duže vreme u inostranstvu tako da su i kuće većinom lepo uređene sa širokim zelenim površinama prema ulici. Ulice su asfaltirane sa uličnim osvetljenjem.
Ova kuća je zidana duplom ciglom sa dobrim rasporedom prostorija i visinom plafona 3,20m ali je potrebna rekonstrukcija i zahteva ulaganje. Od prostorija ima ulazni hodnik, dve velike sobe orjentisane prema ulici, prostrano kupatilo, kuhinjsko trpezarijsku prostoriju prema dvorištu, ostavu i tavanski prostor. Pored kuće na parceli je više zidanih pomoćnih objekta. Kuća i parcela su uknjiženi na sadašnjeg vasnika.
Objekat ima priključenu struju, telefon, priključak na gas.

Postoji mogućnost zamene ove nepokretnosti za stan u Pančevu.

Agencijska provizija prema opštim uslovima poslovanja iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Tavan, Dvorište, Parking (više mesta), Ostava, Pomoćni objekti
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Plin, Čvrsta goriva, Struja
  • INFRASTRUKTURA:Kanalizacija
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Voz
  • UREĐAJI:Kablovska TV, Telefon
Nekretnina na mapi

Agent: Vera Alorić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 24

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Kuća-Prodaja

Banatsko Novo Selo (Pančevo), kuća 111m2, p. objekti na placu 12,45ari

3.0 | 111m2 | 12.4ari | 55.000 €
Porodična kuća 111m2 sa pomoćnim objektima 78m2 na parceli 12 ari i 46m2 pravilnog pravougaonog oblika (20m frontalo prema ulici), gradsko građevinsko zemljište u centralnom delu uređenog naselja udaljeno oko 35 km od Beograda. Naselje Banatsko Novo Selo smešteno je u južnobanatskoj ravnici nedaleko od Deliblatske peščare na magistralnom putu Beograd-Vršac. Ima svoju osnovnu Školu, zdravstvenu stanicu, dve pravoslavne crkve, apoteke, markete i ostalu infrastrukturu potrebnu za život. Stanovništvo je mešano rumunske i srpske nacionalnosti. Veći broj stanovnika ovog naselja radi duže vreme u inostranstvu tako da su i kuće većinom lepo uređene sa širokim zelenim površinama prema ulici. Ova kuća je zidana duplom ciglom sa dobrim rasporedom prostorija i visinom plafona 3m ali je potrebna rekonstrukcija i zahteva ulaganje. Od prostorija ima ulazni trem, hodnik, dve velike sobe orjentisane prema ulici, prostrano kupatilo, kuhinjsko trpezarijsku prostoriju prema dvorištu, ostavu i tavanski prostor. Pored kuće na parceli su još dva pomoćna zidana objekta površine 58m2 i 20m2 koji mogu biti razne namene. Svi objekti na parceli su uknjiženi na sadašnjeg vlasnika. Objekat ima priključenu struju, telefon, priključak na gas. Postoji mogućnost zamene ove nepokretnosti za stan u Pančevu. Agencijska provizija prema opštim uslovima poslovanja iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.
Detaljnije