Mladenovac, Koraćica, plac 1ha i 4 ara, ravan

Šifra nekretnine : 1385

Prodaja 100.000 € - Plac
104.00 ari Štampaj
Lokacija: Koraćica+ Ulica: Petkajska+ 

Na jugoistočnim padinama panine Kosmaj, u naselju Koraćica, pored asfaltnog puta prostire se ova ravna osunčana parcela uknjižena kao poljoprivredno zemljište. Može se koristiti za razne zasade kao i izgradnju objekata poljoprivredne namene. Mogućnost priključka na elekto mrežu, na ivici parcele nalazi se stub elekto mreže.

Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja iznosi 2% od ugovorene cene i obuhvata advokatske usluge kao i praćenje klijenta u postupku kupoprodaje nepokretnosti.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
Nekretnina na mapi

Agent: Vera Alorić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 24

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Plac-Prodaja

Mladenovac, Koraćica, 144.32 ara zemljište u građevinskom području

144.32ari | 75.000 €
Zemljište u građevinskom području na jugoistočnim padinama Kosmaja. Prilaz do parcele kolskim putem. Udaljeno od asfaltnog puta oko 300m. Pogodno za razne vrste zasada. Pored ove parcele prodaje se još jedna površine oko 100 ari koja se oslanja na ovo zemljište. Uknjiženo je na vlasnika 1/1. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije.
Detaljnije
Plac-Prodaja

Kosmaj, Koraćica, 58.5 ari, zemljište u građevinskom području

58.5ari | 70.000 €
Na samom obodu Kosmaja, sa njegove jugoistočne strane u ponudi je ovaj plac koji je uknjižen u katastru kao zemljište u građevinskom području. Plac je osunčan na terenu sa blagim padom na južnu stranu i sa pogledom do Rudnika. Struja i voda u blizini placa. Asfaltni put na oko 300m. Pogodno za sadnju raznog voća ali i za izgradnju vikend kuće za osobe koje žele da uživaju u lepotama prirode Kosmaja i okoline na izuzetno čistom vazduhu. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.
Detaljnije
Plac-Prodaja

Kosmaj, Koraćica, 10,57 ari plac u građevinskom području

10.57ari | 10.000 €
Jugoistočne padine Kosmaja, plac pravougaonog oblika u građevinskom području, pored asfaltnog puta, priključak za struju pored placa. U planu opštine Mladenovac je prolazak trase gradskog vodovoda kroz ulicu. Za sada postoji mogućnost kopanja sopstvenog bunara. Na taj način su susedne kuče obezbedile vodu za sopstvene potrebe. Plac je uknjižen sa vlasnistvom 1/1. Postoji mogućnost kupovine još dve uknjižene parcele koje se oslanjaju na ovaj plac površine 27 ari na kojima je takođe dozvoljena gradnja. Plac je osunčan I pogodan za razne zasade. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije.
Detaljnije