Aranđelovac, Bukulja, vikend kuća pr+ptk, 55m2+šupa na 4 ara placa

Šifra nekretnine : 1406

Prodaja 80.000 € - Vikendica
55.00 m24.00 ari3.0 Sobenorveški radijatori Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Bukulja+ Ulica: Ilije Garašanina+ novogradnja+ Godina izgradnje: 2003 

Izuzetno lepa, kompletno renovirana vikendica na Bukulji, pored asfaltnog puta koji vodi prema Garaškom jezeru, na 5 km od centra Aranđelovca i parka Bukovička Banja. Nalazi se na nadmorskoj visini oko 500m utopljena u zelenilo šumovite Bukulje. Nalazi se na uređenom, ograđenom ravnom placu koji izlazi na dve ulice. Na placu je zasađeno više stabala voćaka, kao i raznog cveća i zelenila. Sa placa se pruža pogled na predivne zalaske sunca. Pešačkom stazom laganim hodom vodi put do vrha Bukulje sa čijeg vidikovca se prostire pogled na Aranđelovac i prelepu Šumadiju.
Pogodna je za život i rad od kuće daleko od gradske gužve i zagađenog vazduha. Obezbeđena je video nadzorom, ima pristup internetu, priključena je na gradski vodovod ali ima i sopstveni rezervoar za vodu. Grejanje može biti sa peći na čvrsto gorivo a ima i norveške radijatore. Kuća je dobro izolovana i sa kvalitetnim krovnim pokrivačem. Spoljna pvc stolarija sa roletnama.
Prostorije u prizemlju: ulazni trem, hodnik, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba i kupatilo. U potkrovlju do kojeg se dolazi spoljnim stepenicama je terasa i jedna velika soba od 20-ak m2 podne površine. Ispod stepeništa je manja podrumska prostorija. Kuća je uknjižena na 55m2 .
Na placu je izgrađen i jedan pomoćni objekat koji služi za smeštaj ogreva i alata ali i kao letnja kuhinja.
Kuća je kompletno renovirana, bez ulaganja i može biti odmash useljiva.
Agencijska provizija 2% od ugovorene cene obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa, Dvorište, Ostava, Pomoćni objekti
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • DOZVOLE:Građevinska dozvola, Upotrebna dozvola
  • ENERGENT:Čvrsta goriva, Struja
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Internet, Kablovska TV, Video nadzor
Nekretnina na mapi

Agent: Vera Alorić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 24

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Vikendica-Prodaja

Fruška Gora, Beli breg, vikend kuća 80m2, pr+ptk, na 13,80m2 + pom. objekat

3.0 | 80m2 | 13.8ari | 58.000 €
Odlicna ponuda vikend kuća za odmor na obroncima Fruške Gore, prelepe planine koja se uzdiže iz Sremske ravnice i nudi pravo uživanje ljubiteljima prirode sa svojim bogatim biljnim i životinjskim svetom, raznim sadržajima kao i svojom termalnom banjom Vrdnik. U lepom i mirnom vikend naselju Beli breg, na Banstolu prodaje se odlična vikend kuća, uknjiženo 80m² u osnovi, plus potkrovlje i podrum. Kuća se nalazi na 13.80 ari placa, udaljena 2km od starog puta Beograd-Novi Sad. Od asfaltnog puta do kuće je kvalitetan put od tucanika. Kuća se satoji od dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dve manje sobe, kupatila i lepe zastakljene lođe. Drugi i potpuno zaseban ulaz za potkrovlje i podrum pruža mogućnost da se naprave dve stambene jedinice. Na placu koji je potpuno ograđen nalazi se bunar sa vodom dubine 40m, kao i pomoćni objekat gde su letnja kuhinja, radionica i drvara. Takođe, na placu je i deo za baštu, a zasađeno je i dosta stabala sa voćem. Ova ponuda je jedinstvena prilika za sve one kojima nedostaju mirno okruženje, puno zelenila i čist vazduh. Kuća i plac su uknjženi 1/1, bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija 2% obuhvata advokatske usluge I kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.
Detaljnije