Sopot Nemenikuće zemljište u građev.području 3 ha sa 2 kuće

Šifra nekretnine : 1363

Prodaja 280.000 € - Plac
300.00 ari Štampaj
Lokacija: Nemenikuće+ Ulica: Ustanička+ 

Zemljište u građevinskom području pored asfaltnog puta u izuzetno mirnom okruženju u podnožju planine Kosmaj, u naselju Nemenikuće, opština Sopot, udaljeno 50-ak km od Beograda. Prodaje se porodično imanje-zemljište u građevinskom području površine 3 ha sa uknjižene dve porodične kuće površine 63m2 i 86m2 i pomoćnim objektom od 30m2. Zemljište je u jednoj celini sa nagibom prema severoistoku i sastoji se od više spojenih parcela pod voćnjakom, livadom, vinogradom i šumom. Sve parcele, kao i objekti uknjiženi su na jednog vlasnika, bez tereta. Prilaz imanju je direktno sa asfaltnog puta. Jedna porodična kuća je useljiva i priključena je na gradski vodovod i elektro mrežu, dok druga kuća zahteva kompletnu rekonstrukciju. Na zemljištu postoji uknjižen i pomoćni objekat u osnovi 30 m2 koji je takođe moguće adaptirati za stanovanje.

Odlična lokacija sa pogledom na Kosmaj, izuzetno privlaćno za porodične ljude koji žele živeti u prirodnom okruženju daleko od gradske gužve, buke i zagađenja i baviti se raznovrsnim delatnostima. Na par stotina metara je osnovna škola kao i seoska crkva.

lokacija je takođe privlačna i za investicionu gradnju stambenog kompleksa zatvorenog tipa.

Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenta u postupku kupoprodaje nepokretnosti.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • PONUDA:Specijalna ponuda
Nekretnina na mapi

Agent: Vera Alorić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 24

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Plac-Prodaja

Mladenovac, Koraćica, plac 1ha i 4 ara, ravan

104ari | 100.000 €
Na jugoistočnim padinama panine Kosmaj, u naselju Koraćica, pored asfaltnog puta prostire se ova ravna osunčana parcela uknjižena kao poljoprivredno zemljište. Može se koristiti za razne zasade kao i izgradnju objekata poljoprivredne namene. Mogućnost priključka na elekto mrežu, na ivici parcele nalazi se stub elekto mreže. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja iznosi 2% od ugovorene cene i obuhvata advokatske usluge kao i praćenje klijenta u postupku kupoprodaje nepokretnosti.
Detaljnije
Plac-Prodaja

Mladenovac, Koraćica, 144.32 ara zemljište u građevinskom području

144.32ari | 75.000 €
Zemljište u građevinskom području na jugoistočnim padinama Kosmaja. Prilaz do parcele kolskim putem. Udaljeno od asfaltnog puta oko 300m. Pogodno za razne vrste zasada. Pored ove parcele prodaje se još jedna površine oko 100 ari koja se oslanja na ovo zemljište. Uknjiženo je na vlasnika 1/1. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije.
Detaljnije
Plac-Prodaja

Kosmaj, Koraćica, 58.5 ari, zemljište u građevinskom području

58.5ari | 70.000 €
Na samom obodu Kosmaja, sa njegove jugoistočne strane u ponudi je ovaj plac koji je uknjižen u katastru kao zemljište u građevinskom području. Plac je osunčan na terenu sa blagim padom na južnu stranu i sa pogledom do Rudnika. Struja i voda u blizini placa. Asfaltni put na oko 300m. Pogodno za sadnju raznog voća ali i za izgradnju vikend kuće za osobe koje žele da uživaju u lepotama prirode Kosmaja i okoline na izuzetno čistom vazduhu. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.
Detaljnije