Mladenovac, Koraćica, 144.32 ara zemljište u građevinskom području

Šifra nekretnine : 1397

Prodaja 75.000 € - Plac
144.32 ari Štampaj
Lokacija: Koraćica Ulica: Petkajska 

Zemljište u građevinskom području na jugoistočnim padinama Kosmaja. Prilaz do parcele kolskim putem. Udaljeno od asfaltnog puta oko 300m. Pogodno za razne vrste zasada.
Pored ove parcele prodaje se još jedna površine oko 100 ari koja se oslanja na ovo zemljište.
Uknjiženo je na vlasnika 1/1.

Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
Nekretnina na mapi

AgentVera Alorić

Agent

Kontakt

chap code Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Kosmaj, Koraćica, 58.5 ari, zemljište u građevinskom području

59ari | 70.000 €
Na samom obodu Kosmaja, sa njegove jugoistočne strane u ponudi je ovaj plac koji je uknjižen u katastru kao zemljište u građevinskom području. Plac je osunčan na terenu sa blagim padom na južnu stranu i sa pogledom do Rudnika. Struja i voda u blizini placa. Asfaltni put na oko 300m. Pogodno za sadnju raznog voća ali i za izgradnju vikend kuće za osobe koje žele da uživaju u lepotama prirode Kosmaja i okoline na izuzetno čistom vazduhu. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Mladenovac, Koraćica, plac 1ha i 4 ara, ravan

104ari | 124.000 €
Na jugoistočnim padinama panine Kosmaj, u naselju Koraćica, pored asfaltnog puta prostire se ova ravna osunčana parcela uknjižena kao poljoprivredno zemljište. Može se koristiti za razne zasade kao i izgradnju objekata poljoprivredne namene. Mogućnost priključka na elekto mrežu, na ivici parcele nalazi se stub elekto mreže. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja iznosi 2% od ugovorene cene i obuhvata advokatske usluge kao i praćenje klijenta u postupku kupoprodaje nepokretnosti.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Kosmaj, Koraćica, 10,57 ari plac u građevinskom području

11ari | 10.000 €
Jugoistočne padine Kosmaja, plac pravougaonog oblika u građevinskom području, pored asfaltnog puta, priključak za struju i vodu pored placa. Plac je uknjižen sa vlasnistvom 1/1. Postoji mogućnost kupovine još dve uknjižene parcele koje se oslanjaju na ovaj plac površine 27 ari na kojima je takođe dozvoljena gradnja. Plac je osunčan I pogodan za razne zasade. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije.
Detaljnije