Palilula centar, u blizini Tašmajdana, 3.5, 105m2, cg, uknjižen

Šifra nekretnine : 1409

Prodaja 357.000 € - Stan
105.00 m24.0 SobeCG VII/VIII  Štampaj
Lokacija: Palilulska pijaca+ Ulica: Kneza Danila+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2003 

Posebna ponuda na izuzetno dobroj lokaciji!

Komforan troiposoban, uknjižen, svetao stan, trostrano orjentisan, sa dve terase, pogledom na Dunav i krovove grada. Stan se nalazi u zgradi novije gradnje, pored Central Gardena, u neposrednoj blizini Doma zdravlja, Palilulske pijace, SRC i parka Tašmajdan. U okruženju je nekoliko osnovnih škola, vrtića, tehnički fakulteti, pravni fakultet, kao i svi sadržaji potrebni za udoban život jedne porodice.
Grejanje u stanu je cg, sve sobe su sa klima uređajima, spoljna pvc stolarija sa roletnama i komarnicima, blindirana ulazna vrata. Ima dva komforna kupatila, ugrađen garderobni plakar, garderobnu prostoriju, komfornu dnevnu sobu sa trpezarijom i izlazom na prostranu terasu pokrivenu tendom, sa koje se pruža pogled na Dunav i Banatsku ravnicu, izdvojenu kuhinju sa ostavom i izlazom na drugu terasu sa pogledom na crkvu Svetog Marka.
Stan ima i pripadajuću podrumsku prostoriju.
Uknjižen je na sadašnjeg vlasnika na ukupno 105m2 (95m2 grejne površine +10m2 terase). Mogućnost kupovine putem stambenog kredita banke.

Postoji mogućnost kupovine i zatvorenog garažnog mesta u garaži zgrade za koje se posebno ugovara kupoprodajna cena.

Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Podrum, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon
Nekretnina na mapi

Agent: Vera Alorić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 39

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Braće Jerković, 3.0, 60m2+8m2 lođa

3.0 | 68m2 | 145.000 €
Komforan, svetao, trosoban stan, kompletno renoviran sa prostranom zastakljenom lođom. Stan se nalazi u prizemlju zgrade kvalitetne starije gradnje, dobro izolovan sa spoljnim zidovima debljine 38cm, spoljnom pvc stolarijom i lođom zastakljenom alu stolarijom. Orjentisan je suprotno od ulice, osunčan, sa pogledoom na prostranu zelenu površinu. Pored ostave u sklopu stana poseduje i pripadajuću podrumsku prostoriju. Grejanje u stanu je sa peći-kamin na čvrsto gorivo, sa norveškim radijatorima i klimom. Mesečni troškovi infostana u stanu su niski. Stan se prodaje polunamešten sa ugradnom kuhinjom i ugradnim plakarom u spavaćoj sobi i plakarom na terasi. Stan je uknjižen na sadašnje vlasnike na 60m2 grejne površine sa lođom od 8m2 koja nije u uknjiženoj kvadraturi. Agencijska provizija je u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije i obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje nepokretnosti.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Resnik, Avala grad, 2.0, 61,39m2+11m2 terase, renoviran, uknjižen,

2.0 | 61.39m2 | 88.000 €
Kompletno renoviran komforan dvosoban stan sa dve prostrane terase, dvostrano orjentisan, svetao. Nalazi se na visokom prizemlju, visine prvog sprata (ispod stana u prizemlju je jednim delom stan a jednim delom lokal) u stambenom objektu kvalitetne stare gradnje tipa porodične kuće sa četiri stana. Objekat je povučen od ulice sa ograđenim dvorištem. Stan je sam na spratu. Prodaje se sa kompletnom kvalitetno ugrađenom kuhinjom sa električnim uređajima. Dnevna i spavaća soba izlaze na dve terase od po 5-6m2. Terase nisu ušle u uknjiženu kvadraturu. Grejanje je na struju sa norveškim radijatorima ali su u stanu razvedene instalacije za etažno grejanje sa radijatorima tako da se može priključiti na gas ili električni kotao. Nalazi se na dobroj lokaciji, u mirnoj ulici sa dosta zelenila, u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja, doma zdravlja, škole, vrtića, marketa, gradskog prevoza. Samo naselje je dobro povezano sa centrom grada, direktna autobuska linija ide do Slavije a takođe ima direktan izlazak na obilaznicu autoputa oko Beograda. Agencijska provizija 2% od ugovorene cene, obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje nekretnine.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Pančevo-centar, 3.0, 65m2, duplex, uknjižen

3.0 | 65m2 | 82.000 €
U centralnom delu uređenog naselja koje se ubrzanim tempom gradi a koje je na samo 15 minuta vožnje udaljeno od Beograda, u potkrovlju zgrade novije gradnje, u ponudi je ovaj dupleks stan. Zgrada je uredno održavana sa interfonom, video nadzorom, liftom. Ima svoj parking u dvorištu sa pripadajućim parking mestom za svaki stan. Prilaz parkingu obezbeđen je ulaznom kapijom koja se zaključava. Stan ima i pripadajuću ostavu u koju se ulazi iz dvorišta zgrade, tj. sa parkinga. Stan u donjem nivou ima ulazni hodnik, kupatilo, kuhinju sa šankom, ostavu, prostranu trpezariju koja može biti i u funkciji dnevne sobe, dnevnu sobu, spavaću sobu i terasu. Gornji nivo ima jednu sobu sa velikim garderobnim ormarom i kupatilo. Prozori u gornjem nivou su kvalitetni krovni Velux. Stolarija u donjem nivou je alu sa roletnama, podovi od kvalitetnog hrastovog parketa i kvalitetne keramike, ulazna sigurnosna vrata. Stan je bez ulaganja sem higijenskog krečenja. Uknjižen je na 65m2 redukovane površine zbog kosina u gornjrm nivou, ukupne podne površine ima 72m2. Moguća je i zamenna za manji stan u Pančevu. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata advokatske usluge i kompletnu uslugu praćenja klijenta u postupku kupovine ove nekretnine.
Detaljnije