Palilula centar, u blizini Tašmajdana, 3.5, 105m2, cg, uknjižen

Šifra nekretnine : 1409

Prodaja 357.000 € - Stan
105.00 m24.0 SobeCG VII/VIII  Štampaj
Lokacija: Palilulska pijaca+ Ulica: Kneza Danila+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2003 

Posebna ponuda na izuzetno dobroj lokaciji!

Komforan troiposoban, uknjižen, svetao stan, trostrano orjentisan, sa dve terase, pogledom na Dunav i krovove grada. Stan se nalazi u zgradi novije gradnje, pored Central Gardena, u neposrednoj blizini Doma zdravlja, Palilulske pijace, SRC i parka Tašmajdan. U okruženju je nekoliko osnovnih škola, vrtića, tehnički fakulteti, pravni fakultet, kao i svi sadržaji potrebni za udoban život jedne porodice.
Grejanje u stanu je cg, sve sobe su sa klima uređajima, spoljna pvc stolarija sa roletnama i komarnicima, blindirana ulazna vrata. Ima dva komforna kupatila, ugrađen garderobni plakar, garderobnu prostoriju, komfornu dnevnu sobu sa trpezarijom i izlazom na prostranu terasu pokrivenu tendom, sa koje se pruža pogled na Dunav i Banatsku ravnicu, izdvojenu kuhinju sa ostavom i izlazom na drugu terasu sa pogledom na crkvu Svetog Marka.
Stan ima i pripadajuću podrumsku prostoriju.
Uknjižen je na sadašnjeg vlasnika na ukupno 105m2 (95m2 grejne površine +10m2 terase). Mogućnost kupovine putem stambenog kredita banke.

Postoji mogućnost kupovine i zatvorenog garažnog mesta u garaži zgrade za koje se posebno ugovara kupoprodajna cena.

Prilikom kupovine ove nekretnine kupac ne plaća agencijsku proviziju.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Podrum, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon
Nekretnina na mapi

Agent: Vera Alorić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 39

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Braće Jerković, 3.0, 60m2+8m2 lođa

3.0 | 68m2 | 145.000 €
Komforan, svetao, trosoban stan, kompletno renoviran sa prostranom zastakljenom lođom. Stan se nalazi u prizemlju zgrade kvalitetne starije gradnje, dobro izolovan sa spoljnim zidovima debljine 38cm, spoljnom pvc stolarijom i lođom zastakljenom alu stolarijom. Orjentisan je suprotno od ulice, osunčan, sa pogledoom na prostranu zelenu površinu. Pored ostave u sklopu stana poseduje i pripadajuću podrumsku prostoriju. Grejanje u stanu je sa peći-kamin na čvrsto gorivo, sa norveškim radijatorima i klimom. Mesečni troškovi infostana u stanu su niski. Stan se prodaje polunamešten sa ugradnom kuhinjom i ugradnim plakarom u spavaćoj sobi i plakarom na terasi. Stan je uknjižen na sadašnje vlasnike na 60m2 grejne površine sa lođom od 8m2 koja nije u uknjiženoj kvadraturi. Agencijska provizija je u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije i obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje nepokretnosti.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Pančevo-centar, 3.0, 65m2, duplex, uknjižen

3.0 | 65m2 | 82.000 €
U centralnom delu uređenog naselja koje se ubrzanim tempom gradi a koje je na samo 15 minuta vožnje udaljeno od Beograda, u potkrovlju zgrade novije gradnje, u ponudi je ovaj dupleks stan. Zgrada je uredno održavana sa interfonom, video nadzorom, liftom. Ima svoj parking u dvorištu sa pripadajućim parking mestom za svaki stan. Prilaz parkingu obezbeđen je ulaznom kapijom koja se zaključava. Stan ima i pripadajuću ostavu u koju se ulazi iz dvorišta zgrade, tj. sa parkinga. Stan u donjem nivou ima ulazni hodnik, kupatilo, kuhinju sa šankom, ostavu, prostranu trpezariju koja može biti i u funkciji dnevne sobe, dnevnu sobu, spavaću sobu i terasu. Gornji nivo ima jednu sobu sa velikim garderobnim ormarom i kupatilo. Prozori u gornjem nivou su kvalitetni krovni Velux. Stolarija u donjem nivou je alu sa roletnama, podovi od kvalitetnog hrastovog parketa i kvalitetne keramike, ulazna sigurnosna vrata. Stan je bez ulaganja sem higijenskog krečenja. Uknjižen je na 65m2 redukovane površine zbog kosina u gornjrm nivou, ukupne podne površine ima 72m2. Moguća je i zamenna za manji stan u Pančevu. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja agencije iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata advokatske usluge i kompletnu uslugu praćenja klijenta u postupku kupovine ove nekretnine.
Detaljnije