Sopot Ralja porodična kuća 83m2 sa verandom na 5.5 ari placa

Šifra nekretnine : 1388

Prodaja 55.000 € - Kuća
83.00 m25.50 ari3.0 SobeEG Prizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Ralja+ Ulica: Ljubivoja Gajića+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1980 

Na samo 30ak km od Beograda, na putu između Avale i Kosmaja, posle poznatog izletišta Trešnja, prodaje se ova kuća od čvrstog materijala na parceli površine 5.5 ari. Nalaze se u naselju Ralja u blizini kragujevačkog puta i autobuske stanice više linija prevoza (408,450,451,470,474,491). Nekretnina je udaljena oko 1km od centra naselja sa osnovnom školom, vrtićem, poštom, pijacom, marketima. Plac je ravan ograđen, osunčan i nalazi se na uzvišenju iznad glavnog puta sa lepim pogledom.

Kuća je uknjižena kao porodična kuća na 83m2 grejne površine i ima prostranu natkrivenu verandu ispred ulaza. Na kući je postavljena spoljna pvc stolarija sa roletnama i urađena izolacija sa demit fasadom. Ova kuća je zidana duplom ciglom tako da ima dobru izolaciju unutrašnjeg prostora. Funkcioniše kao 3.0 stan sa izdvojenom kuhinjom i trpezarijom. Visina plafona je 2.80m, podovi laminat i keramika, grejanje na peć na čvrsto gorivo.

Agencijska provizija 2% od ugovorene cene obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenta u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa, Dvorište, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • DOZVOLE:Građevinska dozvola, Upotrebna dozvola
  • ENERGENT:Čvrsta goriva
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • UREĐAJI:Kablovska TV, Telefon
Nekretnina na mapi

Agent: Vera Alorić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 24

Kontakt

Loading<sup class='no-translate'>+</sup>...

Slične nekretnine

Kuća-Prodaja

Banatsko Novo Selo (Pančevo), kuća 111m2, p. objekti na placu 12,45ari

3.0 | 111m2 | 12.4ari | 55.000 €
Porodična kuća 111m2 sa pomoćnim objektima 78m2 na parceli 12 ari i 46m2 pravilnog pravougaonog oblika (20m frontalo prema ulici), gradsko građevinsko zemljište u centralnom delu uređenog naselja udaljeno oko 35 km od Beograda. Naselje Banatsko Novo Selo smešteno je u južnobanatskoj ravnici nedaleko od Deliblatske peščare na magistralnom putu Beograd-Vršac. Ima svoju osnovnu Školu, zdravstvenu stanicu, dve pravoslavne crkve, apoteke, markete i ostalu infrastrukturu potrebnu za život. Stanovništvo je mešano rumunske i srpske nacionalnosti. Veći broj stanovnika ovog naselja radi duže vreme u inostranstvu tako da su i kuće većinom lepo uređene sa širokim zelenim površinama prema ulici. Ova kuća je zidana duplom ciglom sa dobrim rasporedom prostorija i visinom plafona 3m ali je potrebna rekonstrukcija i zahteva ulaganje. Od prostorija ima ulazni trem, hodnik, dve velike sobe orjentisane prema ulici, prostrano kupatilo, kuhinjsko trpezarijsku prostoriju prema dvorištu, ostavu i tavanski prostor. Pored kuće na parceli su još dva pomoćna zidana objekta površine 58m2 i 20m2 koji mogu biti razne namene. Svi objekti na parceli su uknjiženi na sadašnjeg vlasnika. Objekat ima priključenu struju, telefon, priključak na gas. Postoji mogućnost zamene ove nepokretnosti za stan u Pančevu. Agencijska provizija prema opštim uslovima poslovanja iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Banatsko Novo Selo (Pančevo), kuća 142 m2, pom. objekti, plac 12,36 ari

3.0 | 142m2 | 12.4ari | 60.000 €
Porodična kuća 142m2 sa pomoćnim objektima na parceli 12 ari i 36m2 pravilnog pravougaonog oblika, gradsko građevinsko zemljište u centralnom delu uređenog naselja udaljeno oko 35 km od Beograda. Naselje Banatsko Novo Selo smešteno je u južnobanatskoj ravnici nedaleko od Deliblatske peščare na magistralnom putu Beograd-Vršac. Ima svoju osnovnu školu, zdravstvenu stanicu, dve pravoslavne crkve, apoteke, markete i ostalu infrastrukturu potrebnu za život. Stanovništvo je mešano rumunske i srpske nacionalnosti. Veći broj stanovnika ovog naselja radi duže vreme u inostranstvu tako da su i kuće većinom lepo uređene sa širokim zelenim površinama prema ulici. Ulice su asfaltirane sa uličnim osvetljenjem. Ova kuća je zidana duplom ciglom sa dobrim rasporedom prostorija i visinom plafona 3,20m ali je potrebna rekonstrukcija i zahteva ulaganje. Od prostorija ima ulazni hodnik, dve velike sobe orjentisane prema ulici, prostrano kupatilo, kuhinjsko trpezarijsku prostoriju prema dvorištu, ostavu i tavanski prostor. Pored kuće na parceli je više zidanih pomoćnih objekta. Kuća i parcela su uknjiženi na sadašnjeg vasnika. Objekat ima priključenu struju, telefon, priključak na gas. Postoji mogućnost zamene ove nepokretnosti za stan u Pančevu. Agencijska provizija prema opštim uslovima poslovanja iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene i obuhvata advokatske usluge i kompletno praćenje klijenata u postupku kupoprodaje ove nepokretnosti.
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Aranđelovac-centar, kuća sa lokalom, po+pr+1+ptk, 250m2, uknjižena

5.0 | 87m2 | 1.88ari | 105.000 €
Stambeno-poslovni objekat u centru Aranđelovca! U neposrednoj blizini samog centra ovog prelepog šumadijskog gradića u podnožju Bukulje, nedaleko od parka Bukovička Banja, nalazi se ova kuća sazidana na čvrstim temeljima predratne vile sa vinskim podrumom i lokalom sa izlogom prema ulici. Kuća je samostalna uknjižena na sadašnjeg vlasnika, u osnovi 87m2 na parceli od 188m2. Sastoji se od podruma, prizemlja, sprata i potkrovlja. Stambena površina sa lokalom je 200m2. Lokal je sa ulične strane sa izlogom i mokrim čvorom. Na visokom prizemlju je jedna stambena jedinica u funkciji 2.0 stana. Na prvom spratu je druga stambena jedinica u funkciji 3.0 stana sa 4 terase. Potkrovlje sa 2 terase je u sivoj fazi. Kuća je delom renovirana, zahteva izvesna ulaganja. Pogodna za udoban život višečlane porodice kao i funkciju stambeno-poslovnog objekta obzirom da se nalazi na dobroj lokaciji u prometnoj ulici sa više poslovno-stambenih objekata. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene.
Detaljnije